детска игротека
детска игротека
детска игротека
детска игротека
детска игротека

Детска Игротека - Киндер Парк

Waves-brat-blue

Детска игротека

Како една од најголемите игротеки во Скопје нудиме разновидни содржини за деца на возраст од 1 - 8 годишна возраст . Располагаме со внатрешна игротека оплеменета со лавиринт од 40м2 на 2 нивоа, двојна трамполина, адреналинска карпа и дел наменет за помали дечиња. Во топлите денови на располагање го имаме и паркот кој е полн со реквизити кои ветуваат одлична забава.

И секако додека дечињата уживаат за возрасните обезбедивме комфорен простор за комплетно уживање . Просторот за возрасни исто така е поделен на 2 нивоа ( внатрешен ресторан со капцитет до 50 лица и тераса со капцитет до 70 лица.)

Освен за родендени и детски настани, нашиот ресторан со своето ала карте мени е достапен и за индивидуална посета, семеен ручек и слободна игра.

ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ

Термини: 17:00-19:00 / 19:30-21:30

Сабота – Недела : 12:00-14:00 / 14:30-16:30 / 17:00-19:00 / 19:30-21:30

A LA CARTE РЕСТОРАН

Храна и пијалок

ОРГАНИЗИРАНИ ПРОСЛАВИ

Крштевки, мекици, поаѓање градинка/училиште

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА

Едукативни програми

Работилници од забавен карактер

Нашиот Тим

Waves-brat-white
Вработените се внимателно селектирани со искуство и квалификации за работата која ја вршат.
Ирена Голомеиќ
Генерален МенаџерНовости

Waves-brat-blue

Контакт

Waves-brat-blue

Адреса

Улица Кеј 13 Ноември 4а, 1000 Скопје

Телефон

02/3 230 919
076 381 098

Email

info@park.mk

Работно време

09:00 – 24:00