Парк“

една поинаква
свадбена приказна

Ресторанот “Парк” претставува свадбен ресторан со магичен сплет од стилски ентериер, декорација и професионално осветлување, со капацитет кој овозможува свадби и свадбени прослави за 350 лица. Прекрасниот амбиент, внимателно осмислениот концепт како и нашата локација во градскиот парк на Скопје, го прават овој свадбен ресторан поинаков и се само дел од причините зошто токму тука да го прославите вашиот посебен ден.
Покрај сите останати детали, за една успешна прослава потребна е и одлична храна. За таа цел, подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус, а нашите врвни готвачи ќе се погрижат тоа да биде вкусно и топло сервирано пред секој ваш гостин.
Ресторан “Парк” е продолжување на една успешна 25 годишна традиција во угостителството и организацијата на свадби, дел од брендот „Ragusa“. Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана, младенците задоволни, а гостите доволно импресионирани за да раскажуваат. Повелете и уверете се во нашиот докажан квалитет.

Discover Menu

Капацитет

350

Гости

100

Паркинг места

Свадби

Вашите свадби се наша инспирација.


Прослави

Дозволете да ви организираме прослава која ќе се памети.

Make a Reservation
Dogovor

Wedding planner“

за вашата свадба од соништата

При склучувањето на договорот, ви следува и специјално изготвен „wedding planner“ кој значително ќе ви биде од помош при планирање и организација на вашата свадба од соништата. За време на прославата во нашиот свадбен ресторан ќе имате на располагање и посебна соба за невестата и младоженецот.

Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана, младенците задоволни, а гостите доволно импресионирани за да раскажуваат.

Final Stage

Контактирајте нè