СВАДБЕН РЕСТОРАН, РЕСТОРАН ЗА ПРОСЛАВИ во СКОПЈЕ

Поинаква свадбена приказна во Градскиот парк на град Скопје.
Ресторан Парк претставува магичен сплет од стилски ентериер, декорација и професионално осветлување со капацитет за 350 гости.

Свадби

Уште од самото отварање, ресторан Парк стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје.Лоциран во срцето на градот, ресторан Парк е опкружен со зеленилото на Градскиот Парк и зрачи во пријатна атмосфера...

Повеќе

Мени

Покрај сите останати детали, за една успешна прослава потребна е и одлична храна. За таа цел, подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус, а нашите врвни готвачи ќе се погрижат тоа да биде вкусно и топло сервирано пред секој ваш гостин.

Повеќе

Рагуза Груп

Ресторан Парк е дел од Рагуза Групацијата која поставува високи стандарди во работењето преку секој свој бренд. Долгогодишното искуство во угостителството е уште една причина да ни ја доверите нам организацијата на Вашата свадба и да бидете сигурни дека ќе добиете врвен квалитет.

Повеќе

Ресторан Парк, Скопје | Свадбен ресторан лоциран во срцето на градот