Закажување

Ве молиме пополнете го формуларот за контакт или јавете се
на +389 72 226 123 за закажување на Вашиот настан.

Ресторан Парк

Улица Кеј 13 Ноември 4а,
1000 Скопје, Македонија
+389 72 226 123
info@park.mk

Свадби

072 22 61 23

071 33 26 26

Контакт | Ресторан Парк, Скопје | Свадбен ресторан во срцето на градот