Парк

Уште од самото отварање, Ресторан Парк стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје. Лоциран во срцето на градот, ресторан Парк е опкружен со зеленилото на Градскиот Парк и зрачи во пријатна атмосфера. Претставува свадбен ресторан со внимателно осмислен концепт со стилски ентериер и декорација. Наша основна цел е секоја свадба да биде успешно реализирана, а младенците и гостите да се задоволни и импресионирани од врвната услуга.

Капацитет

  • За седење: 350 гости
  • Паркинг места: 100 гости

Карактеристики

  • Приватна соба

  • Свадбена декорација

  • Бесплатни паркинг места

  • Професионално осветлување

  • Организирање матично во Градскиот Парк на Скопје

Скица

 Свадбен ресторан | Мени за свадба | Ресторан Парк, Скопје

Свадбен ресторан | Мени за свадба | Ресторан Парк, Скопје